Maneliştii fac chetă ca să scoată un criminal din puşcărie! Aşa ceva nici în filmele cu gangsteri nu vezi!

Maneliştii din anturajul lăutarului Dan Drăghici, închis în Anglia după ce şi-a înjunghiat soţia de 11 ori, strâng bani pentru acesta, după ce a fost abandonat complet de familie.
Prietenii lui Dan Drăghici au lansat pentru acesta, pe Internet, o campanie de strângere de fonduri. Închis la Birmingham, Drăghici nu ar fi vizitat de nimeni şi nici nu ar avea bani să se întreţină în puşcărie. "Băi fraţilor, fac un apel la toţi prietenii lui Dan Drăghici să-l ajutaţi să-i puneţi 20-30 de lire în cont că nu are nicio ţigară nici să sune acasă. M-a sunat şi plângea, vă roagă frumos, cine vrea să facă un bine în numele lui Dumnezeu", sună un apel făcut de unul dintre prietenii lăutarului.
Acesta a trecut, în continuare şi adresa penitenciarului şi numărul de deţinut al lui Drăghici. Campania de întrajutorare a acestuia nu a fost, însă, primită cu înţelegere de toţi oamenii care l-au cunoscut. Dacă unii au arătat compasiune pentru acesta şi au spus că îi vor trimite bani, fiecare după puteri, alţii au anunţat, pe reţeaua de socializare pe care a fost postat anunţul că, pentru ce a făcut, Drăghici trebuie să sufere şi nu merită niciun fel de ajutor. La începutul lunii martie, Dan Drăghici şi-a înjunghiat soţia de 11 ori după ce a descoperit că aceasta îl înşela cu şeful ei. Femeia a scăpat cu viaţă ca prin minune, iar lăutarul a fost arestat pentru tentativă de omor.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro