Manevră de milioane a generalilor "decapitaţi" de preşedintele Iohannis! S-au aranjat pe viaţă!

Cei patru generali ai Ministerului Afacerilor Interne scoşi la pensie, săptămâna trecută, la cererea lor, de preşedintele Klaus Iohannis, urmează să încaseze nişte pensii uriaşe, pe baza unei legi care a intrat în vigoare anul trecut, chiar înainte de Sărbători.
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, încetarea "raporturilor de serviciu" pentru patru chestori importanţi ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Este vorba despre chestorul principal Ion Cuhutencu, şef la Direcţia Audit Public Intern, chestorul Nelu Pop, şeful Inspectoratului General pentru Imigrări, chestorul Ștefan-Zaharie Pop, şef în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă şi chestorul Mihai Bădescu, şef serviciu în cadrul Direcţiei Generale Management Operational din Ministerul de Interne. 
Toţi patru împliniseră vârsta de pensionare, iar statutul de chestori le-ar fi permis, la cerere, să-şi prelungească activitatea. Cu toate acestea, chestorii s-au cerut la pensie, în condiţiile în care, în pragul Anului Nou a fost publicată, în Monitorul Oficial, Legea Pensiilor Militare. Conform acestei legi, valoarea pensiilor reprezintă media pe şase luni a celor mai mari salarii obţinute de aceştia în ultimii cinci ani. Cum potrivit declaraţiilor de avere cei patru au obţinut salarii cuprinse între 8.000 şi 11.000 de lei pe lună, înseamnă că şi pensiile lor se vor învârti acum în jurul acestor sume care, pentru un pensionar de rând, sunt de domeniul filmelor SF.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro