Manevră periculoasă făcută de Victor Becali în puşcărie!

+2 click pentru
galerie

Victor Becali a apelat la una dintre cele mai eficiente metode prin care a reușit să se fofileze de la muncă, în pușcărie, dar să beneficieze, în același timp, de reducerea de pedeapsă câștigată ca urmare a activității sale la curățenie.

Potrivit unor surse apropiate Administrației Naționale a Penitenciarelor, vărul lui Gigi Becali, încarcerat la Jilava, a lucrat o lungă perioadă de timp la curățenie. În acest context, obligația lui Victor Becali era să măture și să spele holurile timp de opt ore de zi, de luni până vineri. Cu toate acestea, spun sursele citate, fostul impresar FIFA ar fi tocmit mai mulți deținuți să muncească în locul lui, astfel că, de fiecare dată, la sfârșitul zilei, totul strălucea de curățenie.

foto: obiectivbr.ro

Aceeași muncă a presat-o în închisoare și fratele său, Giovani, însă, spun sursele citate, acesta ar fi făcut obiectul unui control mai strict, drept pentru care nu a putut să se fofileze, așa cum ar face acum fratele lui. Victor Becali a fost condamnat, în 2014, la patru ani și opt luni de închisoare în celebrul "Dosar al Transferurilor”. Cu toate că nu ar mai avea mult de executat din această pedeapsă, problemele omului de afaceri par să nu se fi terminat, deoarece acesta face obiectul unui nou dosar, care privește mituirea magistratului Geanina Terceanu, de la Tribunalul București, care a judecat, în prima fază “Dosarul Transferurilor” și care, în schimbul banilor, a dat o decizie de achitare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro