Marek Vâlcu a fost "operat" în câteva secunde! Celebrul estetician a rămas ca la dentist când a văzut cum l-au ars "colindătorii"

Prin mâinile medicul Marek Vâlcu, cunoscut ca esteticianul vedetelor, au trecut foarte multe frumuseţi autohtone.  
Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Vâlcu ar putea ajunge în faţa judecătorilor după ce a fost călcat de un hoţ. "Un tânăr i-a spart maşina şi a furat un dispozitiv GPS. Paguba este de 4.000 de lei", ne-a declarat o sursă apropiată acestuia.  Individul a ajuns deja în faţa instanţei, fiind acuzat de furt calificat. Primul termen de judecată este stabilit pentru jumătatea lunii ianuarie.
Despăgubiri de la Simona Traşcă
 
Nu este pentru prima oară când medicul ajunge în instanţă. La finalul lunii martie, Tribunalul Bucureşti a admis acţiunea acestuia în procesul deschis pe numele Simonei Traşcă. Potrivit deciziei, pârâta (n.r. - Traşcă) a fost obligată "la plata către reclamant a sumei de 10.000 lei cu titlu de daune morale" după ce  - pe nedrept - l-a acuzat pe estetician că i-ar fi pus "implanturi de 50 de euro".  Tranşcă nu a fost singura clientă a doctorului. Prin mâinile acestuia au mai trecut Oana Zăvoranu, Simona Sensual şi Laura Andreşan, ca să enumerăm doar câteva dintre vedetele care i-au trecut pragul.
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro