Maria Constantin, totul despre sarcină! Declaraţie emoţionantă a artistei

+3 click pentru
galerie

Redevenită o femeie liberă, Maria Constantin a dezvăluit că este pregătită să îşi îndeplinească cel mai mare vis: acela de a avea mulţi copii!

Invitată la "Refresh by Oana Turcu" – emisiune difuzată astăzi, începând cu ora .. la Antena Stars -, Maria Constantin a mărturisit că este pregătită să o ia de la capăt, pentru a-şi îndeplini cel mai mare vis. "Eu, crescând într-o familie numeroasă, mi-am dorit dintotdeauna o familie cu mulţi copii, dacă de poate şi o echipă de fotbal. Să fie aşa, fără număr... Mi-am dorit din suflet lucrul acesta. Încă îmi mai doresc, însă trebuie să las lucrurile să vină de la sine. Copiii sunt sunt lucrul cel mai frumos, sufletele care ne împlinesc în viaţa asta", a dezvăluit Maria Constantin.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 16.30, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro