Maria Dinulescu, mărturie neaşteptată despre bărbatul care vrea să o ducă la altar: "Încă nu îl iubesc!"

Trăieşte visul american, fiind una dintre actriţele din România care i-a cucerit, fără doar şi poate, pe cei de peste Ocean. Însă frumuseţea ei nu i-a fermecat doar pe americani, ci şi pe un francez misterios. 
Invitată în cadrul emisiunii "Dincolo de aparenţe", Maria Dinulescu a aruncat bomba. Este îndrăgostită, iar bărbatul din viaţa ei este motivul pentru care actriţa trece printr-o perioadă extrem de bună. Fermecătoare şi zâmbitoare, tânăra a vorbit fără perdea despre povestea de dragoste care s-a înfiripat în oraşul iubirii, Paris. "Încă nu îl iubesc, dar sunt îndrăgostită. Este o persoană pe care o apreciez. Nu este actor, însă este din mediul apropiat. Nu este român, este un bărbat matur, independent. Ştiu că ochii care nu se văd se uită, însă îmi asum. Ce să fac acum? Să-l las pentru că nu e aici sau să mă bucur de cât e şi vedem ce se întâmplă mai departe? Vedem ce se întâmplă. Mă bucur că nu e în America. După două ore de zbor am ajuns la el, fiind de origine francez", a mărturisit Maria Dinulescu, în exclusivitatate pentru Antena Stars. 
Maria Dinulescu este o actriţă din Ploieşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. A jucat în filme de mare succes, precum "California Dreamin'" şi "Povestea de la scara C" ale regretatului regizor Cristian Nemescu, "Trafic" al lui Cătălin Mitulescu și în "Pescuit sportiv" al lui Adrian Sitaru, rol ce i-a adus premiul de Cea mai bună actriță la Festivalul de la Buenos Aires.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro