Maria Ghiorghiu, dezvăluirea care cutremură România: "Ceva tragic se va întâmpla"

Maria Ghiorghiu © Spynews

Maria Ghiorghiu face dezvăluiri care cutremură România! Cunoscuta clarvăzătoare nu are veşti bune pentru noi, căci i s-a arătat o situaţie grea cu care ne vom lovi în curând. 

Maria Ghiorghiu susţine că în curând vom avea doliu naţional şi ceva tragic se va întâmpla în ţara noastră. Clarvăzătoare spune că a văzut tricolorul României acoperit cu culoarea negru şi se teme pentru ceea ce s-ar putea întâmpla.

"Ceea ce mi-a aratat Steaua de pe cerul negru, era un loc unde sub negrul de pe cer, se afla dragilor tricolorul României. Încerc să înlătur cu mâna mea negrul de pe Tricolorul României, dar reuşesc doar la partea de la vârf, adică, la cea roşie, iar restul rămăsese acoperit ca de un voal negru. (...) Prieteni dragi,este foarte posibil ca România Duhului Sfânt, să intre în doliu naţional. Ceva tragic se va întâmpla, iar Steagul Romaniei va fi coborât în bernă", este mesajul transmis de Maria Ghiorghiu. 

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a susţinut că a avut premoniţii cu privire la evenimente majore care s-au produs atât în România, cât şi peste hotare. Ea a susţinut că Dumnezeu i-a trimis semne referitoare la accidentul aviatic din Apuseni, drama lui Gabriel Cotabiţă, precum şi incendiile din Colectiv şi Bamboo, dar şi cu privire la atentatele teroriste din Occident.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro