Maria Ghiorghiu, premoniţie cutremurătoare! "Poate fi mai rău decât Colectiv"

Maria Ghiorghiu © Arhivă

Maria Ghiorghiu a povestit pentru "Agenţia VIP" că va urma ceva ce ne va terifia. Nu doar că România va fi în doliu naţional, dar există posibilitatea să fie mai rău decât incidentul produs la Colectiv.

Maria Ghiorghiu a relatat noi premoniţii! Clarvăzătoarea susţine că România va fi lovită de noi incidente catastrofale. De asemenea, aceasta susţine că luna ianuarie nu va fi iertată, având parte de o nouă tragedie, poate chiar mai gravă decât incidentul de la Colectiv. 

"Vedeam în spatele meu, vedem cerul în noapte, s-a înnegrit şi pe cer s-a aşternut ca o pânză neagră, a apărut o stea şi la câţiva metri ceva mai negru. Am simţit că mă desprind din trup. (...) Era steagul României îngropat. Am realizat că România va fi în doliu naţional. Poate fi mai rău decât Colectiv. În luna ianuarie va fi o tragedie. Ieri de dimineaţă, la ora 6 şi jumătate, vedeam un cer senin şi eram trează", a declar clarvăzătoarea. 

"E vorba de un tren. Trenul se scutură! Am primit un mesaj despre tren că se va scufunda! Probabil că va fi un pod peste care trece un tren", a mai povestit Maria Ghiorghiu pentru "Agenţia VIP". 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro