Maria Ghiorghiu, premoniție teribilă: "România e condusă din afara granițelor! RĂZBOIUL NUCLEAR e..."

Maria Ghiorghiu a spus că i s-a arătat că va începe un război nuclear și că România e condusă din afara granițelor. © Sursa foto: Facebook

La câteva zile după atacul chimic din Siria și după ce Statele Unite ale Americii au bombardat o bază siriană cu rachete, evenimente cutremurătoare care au curmat sute de vieți, iar pe altele le-au mutilat, Maria Ghiorghiu a făcut public un articol care dă fiori oamenilor. Prezicătoarea a vorbit despre războiul care urmează să înceapă și țara noastră.

Maria Ghiorghiu a mărturisit că i s-a arătat că va începe un război nuclear și că România e condusă din afara granițelor.

"(...) Toată Lumea fierbe în aceste clipe.  
 SUA și RUSIA sunt gata de RĂZBOI. Fiecare parte crede că are dreptate, dar nu este așa. Majoritatea Omenirii de pe glob nu vrea RĂZBOI!!!  
Doar Șefii de STATE, cei mai puternici în ARMAMENTE de tot felul, inclusiv Nuclear, aceștia vor să-și testeze ARMELE, fără să țină cont că vor muri și oameni nevinovați. 
 Știu dragii mei, știu că așteptați de la mine că să vă spun ceva de inevitabilul RĂZBOI (nuclear îmi spune acum un glas). 
 Dragilor, ce pot eu să va spun mai mult decât ceea ce mi se arată, decât ceea ce mi se grăiește cu VOIA  DUHULUI CELUI PREA SFÂNT? 
 Iată ce spunea un glas, chiar asta noapte în timp ce scriam aici pe BLOG: 
  
                   «România ! 
                 Vocea României nu se mai aude ! 
                 Vocea României nu mai există !»
  
 Clipă în care vedeam cum dinspre Apus, de la Pămant au început a se ridica multe avioane cu botul ascuțit că o săgeată, cred că erau avioane de luptă, deoarece arătau așa (...) Cerul se făcuse din zi noapte; atât de multe erau și se îndreaptau cu mare viteză spre Răsărit. 

Așa cum spuneam și-n titlul acestui articol, ROMÂNIA este condusă dinafara granițelor. Adică de SUA și Bruxelles. 
 Noi suntem acum doar niște pioni în față Puterilor Lumii și suntem obligați că să executăm ORDINLE care ni se impun. 
 Dragii mei, să nu ne fie teamă de cel de-al Treilea Război Mondial.  
 România va fi înconjurată de un Cerc de foc, apoi mai sunt și Prietenii noștri Extratereștri, trimiși de Dumnezeu că să apere ȚARA  DUHULUI SFÂNT. "
, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro