Marian Nistor, atac dur la adresa fetelor lui Vadim Tudor! SPYNEWS a aflat ce l-a făcut pe artist să uite de prietenia cu "Tribunul"

După ce a câştigat un proces cu manelistul Adi de la Vâlcea, artistul Marian Nistor sare şi la gâtul familiei lui Corneliu Vadim Tudor.
Liderul trupei Savoy a declarat război fetelor lui Vadim Tudor, în ciuda prieteniei care l-a legat de tatăl acestora. Scandalul porneşte de la un proces mai vechi pe care l-a deschis, împreună cu Vadim Tudor, împotriva manelistului Adi de la Vâlcea, care a preluat o piesă scrisă de "Tribun" şi interpretată Nistor. După ce instanţa le-a dat câştig de cauză, iar manelistul a fost obligat să le plătească 40.000 de lei, Nistor a considerat că suma care ar trebui să-i revină - 20.000 de lei - este prea mică.
Drept urmare, ieri, le-a dat în judecată pe ele două fiice şi pe văduva lui Vadim Tudor, dar şi pe Adi de la Vâlcea. Totul a început în 2009, când liderul trupei Savoy i-a cerut lui Adi de la Vâlcea drepturi de autor pentru piesa "Fă-mă Doamne o lacrimă", melodie pe care acesta o interpreta - sub formă de manea - fără acordul artistului. La scurt timp, lui Nistor i s-a alăturat şi Corneliu Vadim Tudor, autorul versurilor. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro