Mark Zuckerberg, de urgenţă cu fetiţa la spital!

Este unul dintre cei mai bogaţi şi cunoscuţi oameni din lume, însă problemele de sănătate nu ţin cont de numărul de zerouri din conturi. Mark Zuckerberg a ajuns cu primul lui copil, de urgenţă, la spital.

Co-fondatorul şi preşedintele reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, este fără doar şi poate un bărbat împlinit. La sfârşitul anului trecut el a devenit tatăl unei minunăţii de fetiţă, care a primit numele Max. În urmă cu puţin timp, Mark Zuckerberg a fost nevoit să-i facă o vizită medicului pediatru pentru o serie de vaccinuri. "Doctor's visit -- time for vaccines!", însemnând "vizita la medic, este timpul pentru vaccin", este mesajul lui Zuckerberg de pe Facebook.

 Deşi sunt extrem de controversate în lume, imunizarea nou-născutului este o etapă absolut necesară pentru protejarea vieţii şi sănătăţii acestuia.


Mark Zuckerberg (n. 14 mai 1984, White Plains, New York, SUA) este un programator american și antreprenor în domeniul internetului. Este co-fondatorul și președintele rețelei Facebook.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro