Mărturia şocantă a marelui actor Mircea Albulescu:" Nu sunt tatăl copilului meu"

Are 80 de ani şi o carieră de invidiat! Maestrul Mircea Albulescu a fost greu încercat de viaţă, după ce soţia lui a murit. A fost operat pe cord deschis după ce i s-a făcut rău pe stradă şi, cu ultimile puteri, s-a urcat într-un taxi şi a mers singur la spital. Actorul şi-a deschis sufletul şi a vorbit sincer despre singurul băiat pe care îl are.
"Nu eu sunt tatăl copilului! Tatăl copilului meu este o doctoriţă care doi ani s-a chinuit cu nevastă-mea să rezolve să facem un copil. A venit la mine şi mi-a spus: domnul Albulescu, mâine, între orele 05.00 şi 23:00, trebuie să vă culcaţi cu soţia dumneavoastră, dacă nu, am chinuit-o degeaba doi ani! Un copil intăreste întotdeauna o căsnicie. Când copiii se înmulţesc, sentimentul se împarte şi nu mai este acelaşi lucru...", a povestit actorul Mircea Albulescu, despre fiul lui, Matei (foto jos)
Mircea Albulescu a fost căsătorit 50 de ani cu Maria. Soţia actorului a murit de cancer în urmă cu câţiva ani. A iubit-o atât de mult, încât după dispariţia acesteia aproape că s-a închis în casă şi o bună bucată de vreme a refuzat să mai comunice cu colegii şi apropiaţii. "Iubirea în timp ce toceşte, nu dispare, doar îşi schimbă structura. Soţia mea m-a ţinut aproape 50 de ani lângă ea...nu ştiu cum",  a mai spus actorul, la "Refresh by Oana Turcu", la Antena Stars.
Întregul interviu cu marele actor îl puteţi urmări azi, începând cu ora 16.00, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro