Mărturia şocantă a unei bombe sexy care a căzut victimă unui escroc sentimental: "M-a filmat când făceam sex apoi m-a şantajat"

Un escroc sentimental a fost reţinut, astăzi, de poliţiştii bucureşteni, după ce a şantajat o tânără pentru care făcuse o adevărată obsesie de natură sexuală.

Potrivit unor surse judiciare, povestea femeii i-a uimit până şi pe poliţiştii care au organizat prinderea în flagrant a presupusului şantajist. Victima, o tânără ingineră blondă, o adevărată bombă sexy, a povestit cum este şantajată de fostul iubit, care oameninţă că, dacă nu continuă să-l satisfacă sexual, publică pe internet imagini compromiţătoare cu ea şi nici nu-i va mai returna o datorie de 10.000 de euro. Femeia a acceptat să rupă tăcerea şi să povestească, pentru Spynews.ro, filmul coşmarului prin care a trecut în ultimele luni. Viviana, o tânără ingineră din Capitală, l-a cunoscut pe Claudiu Vecu prin intermediul unor prieteni. Bărbatul i-a povestit că este divorţat şi este tatăl unui copil, iar la început relaţia avea mai mult un caracter strict sexual. "Avea o locuinţă în Bucureşti şi mă duceam la el. Apoi ne-am apropiat din ce în ce mai mult", a declarat Viviana. Femeia ne-a dezvăluit că, în cele câteva luni de relaţie, Vecu i-a lăsat de înţeles că este un om de afaceri destul de prosper, în condiţiile în care făcea în aşa fel încât ea să observe la el sume mari de bani. La un moment dat, acesta i-a spus că trece printr-o perioadă grea şi i-a cerut împrumut 10.000 de euro.
Viviana, care avea mare încredere în el, i-a dat banii, convinsă fiind că acesta îi va returna suma în trei săptămâni. "Trebuia să achit o primă tranşă pentru achiziţionarea unui apartament şi aveam banii pregătiţi. El ştia asta şi m-a rugat să-l împrumut pentru trei săptămâni. Nu am semnat niciun act, dar l-am pus să jure pe viaţa copilului său", ne-a mai spus femeia. Ulterior, cei doi s-au despărţit, iar Claudiu Vecu i-a cerut Vivianei să facă sex cu el în continuare. În caz contrar, acesta ar fi urmat să nu-i returneze banii şi să publice pe internet scene fierbinţi, pe care cei doi le filmaseră atunci în timp ce se iubeau. "Făcuse o obsesie pentru mine. Eu i-am spus clar că nu mai vreau să mă culc cu el, dar nu vroia să înţeleagă", a dezvăluit Viviana. În cele din urmă Viviana s-a dus la Poliţie, după care a lăsat de înţeles că cedează şantajului şi l-a chemat pe fostul iubit pentru o nouă partidă de amor. După sex, acesta urma să-i dea înapoi o parte din banii împrumutaţi. Claudiu Vecu a fost însă prins şi încătuşat de anchetatori, care au găsit la el 5.700 de euro. Surse din Poliţie au declarat, pentru spynews.ro, că acesta este samsar de maşini şi este deja cercetat într-un dosar penal pentru înşelăciune cu certificate de înmatriculare false.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro