Mărturii de pe patul de spital ale unei supravieţuitoare din incendiul ce a avut loc în clubul Colectiv: "Am crezut că nu mai ies de acolo, simţeam flăcările pe spate şi în păr"

Noaptea trecută a fost una dintre cele mai întunecate din istoria ţării noastre. În urma unui incendiu produs într-un club din Capitală, 27 de tineri şi-au pierdut viaţa, dintre care doar 23 au fost identificaţi.

Jurnalista Antena 3 , Mirela Voicu a vorbit cu una dintre victimele tragediei din clubul Colectiv, iar mărturiile ei sunt cutremurătoare. "Din cauza focurilor de artificii, a luat foc tavanul. Ne-am îmbulzit la ieşire. Nu a făcut faţă ieşirea. Am fost undeva mai departe, către baie. În partea opusă a scenei şi a ieşirii. Mi-am dat seama destul de repede ce se întâmplă şi am fugit. Dar, către uşi, ne-am blocat şi atunci au picat peste noi flăcări şi materiale arse. Am crezut că nu mai ies de acolo, simţeam flăcările pe spate şi în păr. Am fost cu prietenul meu, care este aici, lângă mine. El la fel, a scăpat cu bine.
 
Cred că a vina organizatorilor. Nu poţi să pui tavan fals într-un loc în care organizezi evenimente, în care cineva să dea artificii. Au fost două tuburi cu scântei, nimic mai mult. A fost suficient. A sărit o scânteie pe buretele ăla şi abia când s-a întins şi pe tavan ne-am dat seama că e grav. Când am ajuns în club era foarte aglomerat. În câteva ore s-a mai golit. Şi atunci a izbucnit şi incendiul. Dacă ar fi început când am ajuns, nu mai ieşeam de acolo.
 
Pentru aceste familii nu se va face niciodată dreptate. Rudele lor nu mai sunt din cauza inconştienţei patrinolor de bar sau organizatorilor. Îmi pare foarte rău celor care trec prin experienţa asta. Şi autorităţile să verifice mult mai bine cum sunt construite aceste cluburi.",
a declarat femeia pentru Antena 3.

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die".

Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în această seară în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Citeşte şi

Regele Mihai, îngenunchiat de durere! Ce mesaj emoţionant a trimis rudelor tragediei din clubul Colectiv

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro