Mărturii din Infern: "Sunt cea mai norocoasă participantă la concert"

O fată care a supravieţuit incendiului din clubul Colectiv se consideră cea mai norocoasă participantă la concert fiindcă a ieşit înainte de incendiu şi povesteşte că la uşa localului se formase, după ce flăcările au izbucnit, o grămadă de un metru şi jumătate de răniţi, peste care alţii treceau.

 Potrivit acesteia, haosul era extrem de mare, iar în câteva secunde spaţiul din faţa clubului s-a umplut de un fum negru şi dens. "Concertul a început cu o întârziere de o oră, în loc de 9, la 10. (...). Noi ne aflam în colţul cel mai îndepărtat de la ieşire. La jumătate de oră de când a început concertul, mi s-a făcut rău şi l-am rugat pe prietenul meu să mă conducă la aer. Când am ajuns la ieşire, am observat că oamenii încep să alerge afară din club, iar imediat după asta am observat flăcările şi fumul dens. Ieşeau oameni cu haine arse. Am întâlnit şi o persoană care ne-a întrebat pe noi cât de arsă îi este faţa. Oamenii de-abia umblau, unul dintre ei ne-a spus că la ieşirea din club se formase o grămadă de corpuri umane de circa un metru şi jumătate, peste care a trebuit să treacă. În faţa clubului cei răniţi grav implorau trecătorii să îi ia cu maşinile la spital, când a ajuns prima salvare. Eu am fost cea mai norocoasă participantă la concert", povesteşte fata, conform Mediafax.

 Fata este originară din secuime şi a refuzat să îşi dea numele întrucât părinţii ei nu ştiau că se află în clubul bucureştean. Ea era în local cu prietenul ei şi cu alţi doi prieteni, pentru a urmări concertul Goodbye To Gravity.

E.V

Reacţia şefei chirurgiei de la Spitalul Universitar! Uite ce spune despre coşmarul din noaptea trecută

Citeşte şi

Eroul de la clubul „Colectiv”. A ieșit printre primii, dar s-a întors să salveze și alte vieți și a murit!

Mircea Cărtărescu dă vina pe edilii capitalei, după dezastrul de aseară: „Bucureștiul e o cursă de șoareci”

Imagine șocantă cu Roxana Vancea. În pantaloni scurți și cu un plasture pe braț, bruneta dă o lecție de omenie!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro