Mărturii halucinante! De ce nu s-a dus Mirabela Dauer la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor?

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a şocat o ţară întreagă şi fără îndoială a fost unul dintre cele mai discutate subiecte în presă în ultimele zile. Multe nume cunoscute au fost la înmormântarea "Tribunului", însă Mirabela Dauer a refuzat să ia parte la acest trist eveniment, chiar dacă a avut o relaţie destul de apropiată cu publicistul.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Mirabela Dauer a mărturisit de ce nu vrut să îl conducă pe ultimul drum pe Corneliu Vadim Tudor.

"Presa cred că e chioară. Înainte înmormântare, că eu nu mă duc la înmormântare, am fost să duc o coroană, pentru că era normal să-i duc o coroană lui Vadim Tudor, care mi-a scris o piesă senzaţională şi care mi-a marcat viaţa şi anume "Mulţumesc iubită mamă!". Eu nu vreau să comentez despre asta pentru că sunt oripilată de tot ce întâmplă. Nu m-am dus pentru că eu ştiu cum este în astfel de momente, pentru că mulţi se duc acolo ca să se vadă la televizor. Eu am ca o nălucă, nu ştiu dacă m-a văzut cineva, pentru că nu am putut să mă apropii de catafalc. Pentru că nu am putut, de la Mădălina, nu mai m-am dus niciodată pentru că nu mai pot. Rămân pe toată viaţa cu chestia asta, rămân cu imaginea aia în cap,"  a spus Mirabela Dauer, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Vezi video aici.

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015, după ce a ajuns în stare gravă la spital, unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. La scurt timp a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro