Mărturisirea emoţionantă a surorii românului ucis în cursa MH17! Alexandra Anghel: "Andrei voia să vindece oameni şi să schimbe lumea"

+2 click pentru
galerie

Foto: Facebook Andrei Anghel, alături de iubita lui, Olga Ioppa

În data de 17 iulie 2014, Andrei Anghel şi iubita lui Olga Ioppa, plănuiau să decoleze spre vacanţa mult visată, însă soarta le-a transformat visul într-o tragedie. Prietenii şi familiile celor doi abia îşi pot găsi cuvintele în a descrie durerea pe care o resimt.

Alexandra Anghel este una din persoanele cele mai apropiate românului Andrei Anghel, studentul din Cluj, care se afla la bordul navei MH17. Într-un interviu emoţionant pentru presa canadiană, Alexandra a declarat că cei doi aveau o relaţie extrem de apropiată, motiv pentru care tânără a refuzat, până în ultima clipă, să creadă că Andrei, fratele ei este una din victimele accidentului Malaysian Airlines.

"Imediat după decolare, Andrei mi-a trimis un mesaj. Mi-a spus că vom mai vorbi atunci când va ajunge în Bali. În momentul în care tragedia a fost anunţată, am citit fugitiv titlurile pe Internet, însă nu am făcut legătura pe moment. Abia după ce o prietenă m-a sunat şi a început să îmi pună întrebări, a început să mă cuprindă frica", a declarat Alexandra Anghel.

Ceea ce a urmat a fost un adevărat colaps emoţional pentru întreaga familie. "Ne-am prăbuşit cu toţii când am auzit vestea. A fost groaznic să-l aud pe tata cum plânge la telefon, în momentul în care poliţiştii i-au bătut la uşă. Nu l-am văzut niciodată pe să plângă", a continuat sora acestuia.

Andrei Anghel era la origini român, însă se mutase cu părinţii în Canada, în timp ce încă era copil. Acolo el şi-a obţinut cetăţenia şi pentru că îi era dor de ţara natală, el a venit să studieze medicina la "Universitatea de Medicină şi Farmacie", din Cluj-Napoca. Tânărul visa să aducă o schimbare lumii în care trăieşte şi era extrem de pasionat de domeniul pe care îl studia.

"Nu este corect! El nu avea nicio legătură cu tot conflictul din acea zonă. Nimeni din acel avion nu trebuia să aibă parte de aşa ceva! Mi se face rău numai când mă gândesc că există pe lumea asta oameni care pot distruge vieţile a atâtor familii, doar prin intermediul unui buton. Andrei avea planuri măreţe. Voia să schimeb lumea şi să vindece oameni", a spus printre lacrimi Alexandra. 

Cu inima îndurerată, Alexandra Anghel continuă să îşi imagineze că fratele ei va apărea în dreptul uşii, ca printr-un miracol. Deşi ştie că acest lucru este imposibil, ea nu se poate dezlipi de acest gând. Reciteşte ultimul SMS pe care i l-a trimis şi lacrimi de tristeţe încep să curgă şiroaie pe chipul tinerei.

"Să ai grijă de tine, copilule", au fost ultimele cuvinte pe care Andrei Anghel le-a primit de la sora lui, printr-un mesaj. 

A.M.

Citeşte şi:

Noi IMAGINI de la locul în care s-a prăbuşit avionul Malaysia Airlines! Uite ce-a mai rămas din cursa MH17!

Lumea muzicii este în DOLIU! Un membru al unei mari trupe româneşti a fost găsit mort

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro