Maşini luxoase, haine de fiţe şi... curioşi în papuci de plastic şi cu basma pe cap! Cum s-a văzut nunta lui Bute la Pechea / Imagini uluitoare

+8 click pentru
galerie

Vestea că Lucian Bute se căsătoreşte religios a băgat în priză Pechea! Uliţa pe care locuieşte familia pugilistului a fost asfaltată, trotuarele au fost împodobite cu flori, iar satul măturat bine.

Nunta lui Lucian Bute a scos în stradă tot satul Pechea! În timp ce boxerul primea invitaţi acasă, iar maşinile de lux păreau ca nuca în perete pe străzile satului gălăţean, sătenii au ieşit la porţi îmbrăcaţi ca la... piaţă.  Dacă bătrânele sub ochii cărora Lucian a crescut au ieşit în papuci de plastic şi cu basma pe cap să vadă cum s-au aranjat mirii şi care este atmosfera în ograda familiei Bute, bărbaţii şi-au pus pe ei o cămaşă curată şi au stat de vorba cu presa. Nici copiii nu au stat în casă şi au ieşit să-şi admire idolul.

"Îl ştiu de când era mic! Cu boxul s-a realizat, acum trebuie să se realizeze şi cu viaţa personală. A fost un copil cuminte, nu ştiu cum s-a apucat de box, îi plăcea mai mult fotbalul. Îi transmit Casă de piatră şi să facă un copil, doi pe care să îi înveţe tainele boxului!", a spus Cojocaru Ghiţă, un vecin al familiei Bute, pentru Antena 1.

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu s-au căsătorit religios, ieri, la Biserica "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena", din Galaţi, după 8 ani de relaţie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro