Medicii au diagnosticat-o cu cancer şi nu i-au mai dat mult de trăit. Ce s-a întâmplat cu o femeie din Târgovişte după ce a mers la racla Cuvioasei Parascheva

+2 click pentru
galerie

Medicii au diagnosticat-o cu cancer şi nu i-au mai dat mult de trăit. Ce s-a întâmplat cu o femeie din Târgovişte după ce a mers la racla Cuvioasei Parascheva © Captura Video

După ce s-a rugat la racla Cuvioasei Parascheva, o femei din Târgovişte a avut parte de o minune. 

Luminiţa Vasiliu venită la Iaşi, în pelerinaj la Sfânta Parascheva a făcut o mărturisire de-a dreptul halucinantă. Femeia, în vârtsă de 54 de ani, ce a fost diagnosticată în urmă cu câţiva ani cu o boală incurabilă a avut parte de o minune din partea Sfintei Parascheva.

Femeia a mărturist că Sfânta Parscheva şi Părintele Arsenie Boca i-au apărut într-un vis, părintele i-ar fi făcut un semn de parcă ar fi chemat-o la el. După această întâmplare inexplicabilă, Luminiţa Vasiliu a crezut că mai are o şansă să scape de boala incurabilă. 

Femeia a urmat calea Domnului şi a stat o perioadă pe la mai multe mănăstiri. Ea a povestit că acest vis nu este singurul eveniment straniu, de-a lungul timpului a mai avut parte de semne de la Divinitate. Femeia este ferm convinsă că Sfânta Parascheva a făcut minuni pentru ea. Luminiţa Vasiliu a reuşit să se vindece de cancer. Ea a mes la Iaşi, la racla Cuvioasei Parascheva, să-i mulţumească Sfintei pentru că medicii i-au dat vestea cea mare. 

Sfânta Parascheva este considerată ocrtotitoarea Moldovei, iar ziua este marcată cu cruce roșie în calendarul ortodox. Pe 14 octombrie, de Sfânta Cuvioasă Parascheva, creştinii merg, la Iaşi, a racla cu moaștele Sfintei ca să se roage pentru o viață mai bună, sănătate și noroc. Se spune că rugăciunea pentru Sfânta Cuvioasă Parascheva spusă în ziua de 14 octombrie ajută pentru sănătate şi linişte în familie.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro