Medicul fals Matteo Politi a fost trimis în judecată la un an de la descoperirea sa

Medicul fals Matteo Politi a fost trimis în judecată la un an de la descoperirea sa © arhiva

Matteo Politi, medicul cu 8 clase a fost trimis astăzi în judecată. La un an de când a fost descoperit, Politi va fi judecat fiind acuzat că a exercitat fără drept profesia de doctor. 

Matteo Politi, medicul care este acuzat că a înșelat și că a operat fără drept mai multe paciante a fost trimis în judecată, luni, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. 

În schimbul operaților pe care acesta le-a efectuat de-a lungul timpului, fără a avea profesia de medic, Matteo Politi a primit sume colosale de la pacientele pe care le-ar fi înșelat. 

Mai mult, se pare că bărbatul ar fi păcălit doi medici în 2018 spunându-le că va fi proprietarul unei clinici și i-a determinat pe aceștia să încheie un contract în urma căruia ar fi obținut mii de lei. 

La începutul lunii martie, falsul medic a fost arestat, însă ulterior a fost pus sub liberatate, dar având mai multe condiții de împlinit. Matteo Politi a fost obligat să nu părăsească Bucureștiul doar cu acordul procurorilor, dar nici să nu mai exercite deloc meseria de medic pe care înainte a practicat-o fără a avea acest drept. 

Prin mâinile ”medicului” italian au trecut mai multe femei, iar câteva dintre cele care s-au lăsat operate de către acestea au fost nume importante din showbizul românesc. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro