Mens sana in corpore barosana! Antrenorul Rapidului, în relaţie cu un traficant celebru din Clanul Cămătarilor!

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, s-a înrudit cu unul dintre liderii clanului Cămătaru, care a fost, în trecut, condamnat la ani grei de închisoare pentru proxenetism.
Dan Alexa, antrenorul FC Rapid, este rudă cu Dumitru Bărbulescu, zis Bebe Cămătaru, văr primar al mult mai celebrilor Ion şi Vasile Balint, alias Nuţu şi Sile Cămătaru. Cu toate că, spre deosebire de verii săi, nu a ieşit la fel de mult în evidenţă, Bebe este un personaj cunoscut în toate mediile interlope din ţară. Acesta s-a remarcat, în special, pentru infracţiuni de proxenetism, dar nu s-a ferit nici să implice în bătăi de stradă.
Prieten de ani buni cu familia Cămătarilor, Dan Alexa l-a ales naş, pentru căsătoaria lui cu Izabela, chiar pe Bebe Cămătaru, care, de altfel, îi consideră pe cei doi "cei mai scumpi fini" ai lui. La nuntă au fost invitaţi şi o mulţime de oameni de fotbal şi colegi ai acestuia de la echipa naţională de fotbal, între care şi Gabriel Torje, care, de altfel, apare într-o fotografie alături de mirele Dan Alexa şi naşul Bebe Cămătaru.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro