Mesaj de adio pentru jurnalista ucisă de o maladie cumplită: "Drum lin către îngeri! Sigur au avut nevoie de bunătatea ta acolo sus"

+5 click pentru
galerie

Alina Mohor va fi condusă pe ultimul drum joi. Ea va fi înmormântată în satul Sterpoaia din comuna Aninoasa, judeţul Gorj. © Sursa foto: Facebook

Moartea Alinei Mohor a îndoliat lumea presei din României. Familia, prietenii, dar şi colegii sunt devastaţi de durere şi abia îşi găsesc cuvintele ca să-şi exprime tristeţea pentru pierderea suferită. Unul dintre colegi a scris câteva rânduri în memoria tinerei jurnaliste.

Alina Mohor va fi condusă pe ultimul drum joi. Ea va fi înmormântată în satul Sterpoaia din comuna Aninoasa, judeţul Gorj.

"De fiecare dată când scriu despre moartea unei ființe pe care am cunoscut-o, mă copleșesc senzații pe care cuvintele abia le pot exprima. Niciodată nu pot concepe dispariția cuiva apropiat sau cunoscut. Refuz să cred că oameni pe care-i vedeam, auzeam dispar subit de lângă mine. Totuși, ireversibilitatea timpului lovește destinul fiecăruia…

Alina, colega mea de la acest minunat ziar, a plecat spre ceruri. Probabil cu zâmbetul pe buze, așa cum o știam cu toții. Veșnic binedispusă, reușea să te facă să ieși din orice pasă proastă ai fi avut. Nelipsită, în ultimii ani, de la conferințele de presă ale mai știu eu cui sau de la diverse acțiuni pe raza orașului, Alina era una dintre acele ființe în preajma căreia nu puteai sta supărat. Fire optimistă, a fost și una dintre cele mai puternice și echilibrate persoane pe care le-am cunoscut în ultima vreme. Deși intuia gravitatea problemei sale medicale, speranța nu a părăsit-o vreodată, deseori ea spunând celor din jur că… «totul e OK» și va scăpa sigur de cumplita povară.", a scris Ionuț Catrina, unul dintre foştii colegi de muncă ai Alinei, potrivit gorj-domino.ro.

Alina Mohor avea 27 de ani şi planuri măreţe. Rudele, prietenii şi colegii vor participa la slujba de înmormântare a jurnalistei Alina Mohor joi, 6 iulie, de la ora 11:00 în satul Sterpoaia din comuna Aninoasa, judeţul Gorj.

"(...). Din păcate, adevărul este crud: destinul i-a jucat renghiul, trimițând-o alături de îngeri. Da, e drept, mult mai devreme decât ar fi trebuit să se petreacă acest lucru…

De la aflarea veștii am fost complet bulversat. Parcă cineva-mi absorbise vlaga, parcă eram inert, deși mă mișcam, vorbeam, auzeam. Este injust ca un tânăr să plece atât de devreme dintre noi, luptându-se cu vitregia și nemernicia sorții… Este injust ca un suflet curat să plece spre Absolut deși drumul vieții abia i se deschidea… Este injust pur și simplu! (...). Drum lin către îngeri, suflet frumos! Sigur au avut nevoie de bunătatea ta acolo sus...", a mai notat Ionuţ Catrina.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro