Mesaj halucinant! Este incredibil ce a publicat pe Facebook unul dintre pasagerii avionul prăbuşit, înainte să moară

Un avion cu 298 de oameni la bord, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit în această seară, la frontiera dintre Ucraina şi Rusia. Unul dintre pasageri a prevestit dezastrul ce urma să se producă. Iată ce a scris pe Facebook înainte să moară.Chiar înainte de decolare, un pasager al avionului prăbuşit astăzi, a postat pe Facebook un mesaj ce trebuia să fie o glumă, o aluzie la compania "Malaysian Airlines".

"Dacă va dispărea, să știți că așa arată avionul", a scris pasagerul pe Facebook alături de o fotografie cu avionul Boeing 777 ce aparţinea companiei Malaysia Airlines.

Toate persoanele din avion şi-au pierdut viaţa în urma impactului, potrivit Russia Today. Avionul a căzut în regiunea Doneţk. A fost văzut pierzând rapid altitudine şi apoi a fost găsit arzând la sol. Zona în care s-a prăbuşit este controlată de separatişti pro-ruşi care luptă împotriva armatei ucrainene.

În urmă cu câteva luni, un alt avion Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a deviat de la traiectorie şi s-a prăbuşit, cel mai probabil, în sudul Oceanului Indian. Cauzele prăbuşirii nu se cunosc nici până acum, iar aeronava nu a fost găsită.

A.C.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO: TRAGEDIE AVIATICĂ! Un avion cu 300 de oameni la bord S-A PRĂBUŞIT după ce a fost ATACAT de separatişti


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro