Mesaj uluitor! Ce a apărut pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne astăzi, când credincioşii sărbătoresc Sfinţii Mucenici şi beau 44 de pahare

Ziua de 9 martie este una cu totul şi cu totul specială pentru credincioşi, căci sunt sărbătoriţi Sfinţii 40 de Mucenici, sărbătoare cu prilejul căreia bărbaţii beau 44 de pahare. Tocmai de aceea, Ministerul de Interne a profitat de ocazie şi a transmis un mesaj inedit.

 ”Fiecare cu tradiția lui! Tradiția spune că cele 44 de pahare băute astăzi se transformă în putere de muncă pentru tot anul. Colegii noștri de la rutieră ne-au informat că, potrivit tradiției lor, cele 44 de pahare pot face și minuni, una dintre ele fiind dispariția permisului de conducere pentru o perioadă de la 1 la 3 luni!”, este mesajul jucăuș postat de administratorii paginii de Facebook a MAI.

În ziua de 9 martie a fiecărui an, Biserica Ortodoxă sărbătoreşte cei 40 de Mucenici ce au fost ucişi în Sevastia.

Una dintre cele mai celebre "practici" sunt scoaterea plugului la arat. Pentru acest obicei există un întreg ceremonial unde femeia din casă este principalul protagonist. După ce plugul este adus în faţa casei, plugarii stau cu capetele descoperite înaintea boilor sau a cailor.

Citeşte şi:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro