Mesajele de dincolo de moarte ale Aurei Ion! Familia "îngerului cu aripi frânte" încearcă să refacă un puzzle sinistru!

Aura Ion, eroina din Apuseni

Povestea Aurei Ion, voluntară într-o misiune medicală, a emoţionat întreaga Românie. Eroina din Apuseni şi-a pierdut viaţa la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. La aproape trei luni de la treceera ei în nefiinţă au fost găsite indicii care îţi dau fiori reci pe şira spinării.

Lucri, una dintre surorile Aurei Ion, a descoperit în camera pe care a împărţit-o cu "îngerul cu aripi frânte" obiecte şi mesaje scrise de eroina din Apuseni cu puţin timp înainte de plecarea în misiune. Fără să bănuiască vreo clipă că acesta va fi în cele din urmă destinul ei, studenta de la medicină militară şi-a lipit pe unul dintre manuale mesajul "NU MĂ CRED UN EROU DEŞI MULŢI SPUN ASTA DESPRE MINE." Culmea, fără voia ei, Aura avea să ajungă un erou care a lăsat în urmă lacrimi şi durere.

Aceeaşi soră a descoperit mesaje motivaţionale pe care Aura obişnuia să le lipească peste tot prin cameră sau le trecea pe diferite caiete, mesaje ce o ambiţionau, o reprezentau.

"Înainte să plec înghesui haosul sub unghie. Atârn unul acolo, pentru tine. Fato, renunţă la ruşinea ta, apoi ţine-ţi minciunile aproape de piept."


"Înainte să te vezi pe tine dincolo de negare
Pune-ţi mâinile peste faţa mediocră, peste corpul tău normal
Şi spune-mi cum eşti tu diferit faţă de miracolele astea care întotdeauna te fac să te uiţi în altă parte."


Sunt doar câteva dintre mesajele pe care Aura obişnuia să le scrie prin diferite colţuri ale camerei. Unele dintre cele mai emoţionante şi sfâşietoare sunt citatele pe care eroina din Apuseni le avea lipite pe un perete ce pare să o reprezinte cel mai bine.


"Există o singură regulă pe care o ştiu. Trebuie să fii bun!", sau "Cel ce se ştie profund se străduieşte să fie limpede, cel ce vrea să pară profund mulţimii, se străduieşte să fie obscur, căci mulţimea consideră profund tot ceea ce nu poate vedea până în străfunduri."

Peste unul dintre pereţii camerei, Aura şi-a pus amprenta cum numai o tânără plină de imaginaţie o putea face. Picturi, desene în creion, colaje din fotografii şi ziare şi citate motivaţionale. Aşa se poate descrie în câteva cuvinte colţişorul în care a trăit şi a studiat tânăra care a murit pentru că a dorit să salveze alte vieţi.

Citeşte şi:

Cine sunt "oamenii legii" de fapt? Poliţistul care a făcut show pentru un hamac, indulgent cu drogaţii!

A.G


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro