Atenție!
Conținut pentru adulți!

Mesajele incredibile dintre o "escroacă sentimentală" şi un afacerist "ţepuit" de aceasta!

O femeie acuzată că a escrocat sentimental mai mulţi bărbaţi revine în forţă în peisaj, cu nişte mesaje incredibile, pe care i le-a trimis unui fost iubit, pe care l-a părăsit după ce i-a golit casa.
Aura Blăniţă - o femeie care a fost acuzată că a păcălit mai mulţi bărbaţi, printre care un medic din Iaşi şi un afacerist din Bucureşti, dându-se drept agent SRI sau poliţistă, şi i-a lăsat fără bani şi bunuri de zeci de mii de euro - continuă să facă victime.
Ultima victimă a femeii, Napoleon Picioruş (foto sus), din Bucureşti, dezvăluit reporterilor SPYNEWS că a depus o plângere penală împotriva acesteia, acuzând-o de furt. "Vreau să ştiu că plăteşte pentu faptele sale", a declarat Picioruş reporterilor SPYNEWS. Bucureşteanul a mai spus, pentru publicaţia 7EST, că Aura Blăniţă avea un mod de operare foarte bine pus la punct. Potrivit acestuia, femeia agăţa bărbaţi înstăriţi pe Internet, le sucea minţile, apoi se muta cu ei şi le toca banii. În cazul lui, fiindcă nu a funcţionat această metodă, femeia a acţionat în alt mod: când bărbatul i-a spus că o părăseşte, Aura Blăniţă i-ar fi furat laptop-ul, tableta şi telefoanele şi... a dispărut fără urmă. Tocmai de aceea bărbatul a şi dat-o pe mâna poliţiei.
Însă, recent, potrivit 7EST, escroaca sentimentală l-a contactat din nou pe Napoleon Picioruş, cerându-i permisiunea să-şi ia din casa lui mai multe haine groase. Iar bărbatul i-a promis că-i va da hainele doar după ce-i va înapoia bunurile sustrase din apartament. După care, între cei doi a urmat un schimb de mesaje care demonstrează că iubirea lor s-a transformat în ură.
Iată SMS-urile dintre cei doi, în are aceştia discută despre câinele Aurei, ucis de un şofer imprudent:
Foto: 7EST
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro