Mesajul emoţionant al prezentatoarei TV din Arad pentru soţul ei! "Aş fi fost fericită să îţi pot spune azi..."

Durere fără margini în familia prezentatoarei TV din Arad. Astăzi, Valentin Costea ar fi împlinit 36 de ani, iar soţia lui i-a transmis un mesaj extrem de emoţionant.

"Se spune că moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea. Aş fi fost fericită să îţi pot spune azi «La mulţi ani, Vale» la 36 de ani...", este mesajul Dianei Mariş pentru soţul ei, cel care a fost omorât de către propriul angajat, în urmă cu câteva luni. Îngenuncheată de durere, femeia a postat o fotografie de la ultima aniversare a lui Valentin Costea, în care cei doi păreau extrem de fericiţi şi îndrăgostiţi.

Diana Mariş, prezentatoarea din Arad, nu îşi găseşte liniştea

După un mariaj frumos şi o poveste de dragoste ca în poveşti, Diana Mariş este nevoită să îşi plângă soţul şi să îşi caute dreptatea pe holurile instanţei. "Nu ne găsim liniştea până nu se va face dreptate. Am cerut reluarea procesului de la început pentru a fi siguri că va plăti cu vârf şi îndesat pentru fapta lui şi suntem dispuşi să mergem până la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, orice ar fi", a declarat Diana Mariş, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro