Mesajul halucinant pe care i l-a transmis cel mai haios poliţist iubitei unui coleg de breaslă! Femeia a rămas mască!

Poliţistul devenit celebru după a fost obligat de şefi să şteargă de pe Facebook mai multe povestiri amuzante i-a transmis un mesaj incredibil iubitei unui coleg de breaslă.
Agentul Marian Godină, de la Poliția Rutieră Brașov, considerat cel mai haios poliţist din ţară, s-a transformat în doctor de suflete. A fost asaltat de fani în spaţiul virtual, iar lumea îl opreşte pe stradă, să îl felicite. O admiratoare l-a abordat zilele trecute, cu o "problemă" specială. "Bună, Marian! Iubitul meu a fost admis la Academia de Poliţie. Ştiu că îi va fi greu şi te-aş ruga, dacă poţi, să îi scrii aşa... o încurajare în versuri. Te rog mult! Merci!", l-a rugat tânăra.
Iar răspunsul poliţistului pamfletar a lăsat-o fără cuvinte:
O să-i fie greu, să ştii,
Dar acolo-s fete... mii!
Aşa că, în situaţia dată,
Tu "trebuieşti" încurajată!
Iubita viitorului poliţist a rămas fără replică, reuşind să îi mai spună lui Marian Godină doar atât: "Taree!"
Cazul lui Marian Godină a ajuns să fie discutat public după ce acesta a postat pe Facebook întâmplări haioase din experienţa lui de zi cu zi, ca agent la Poliţia Rutieră Braşov. Şefii n-au fost prea încântaţi de "apucăturile" agentului scriitor, aşa că Godină a fost chemat imediat în biroul comandantului şi luat la întrebări. Printre rânduri, a fost anunţat că va fi luată în discuţie "situaţia" lui la nivel înalt şi i s-a explicat că, până când apele se vor linişti, ar fi bine să-şi închidă "micuţul jurnal". Subordonatul s-a conformat imediat şi a închis pagina de Facebook, spre dezamăgirea prietenilor virtuali care devenisese tot mai mulţi, atraşi de povestirile poliţistului. După doar câteva zile, când cazul a luat amploare, iar presa a relatat că şefii i-au pus agentului pumnul în gură, poliţistul a redeschis pagina de Facebook, semn că şefii lui au realizat, în sfârşit, că istorioarele erau inofensive.
Citeste si:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro