Mesajul înfiorător al clarvăzătoarei care a prezis tragedia din Colectiv! A anunţat când intră ţara noastră în război

Femeia care prezis tragedia din Colectiv și accidentul aviatic în care au pierit Adrian Iovan şi Aura Ion a făcut un anunţ cutremurător.
Maria Ghiorghiu susţine că o voce din ceruri a avertizat-o că nu mai este mult până la evenimentul care va schimba totul şi că acesta va avea loc pe 16 sau pe 17 august. "Astăzi dimineață dragilor, trează fiind, dar mai stăteam puțin în pat, aud un glas care susţine cu vehemență așa: «Nu mai durează mult! Doar o lună de zile! Atât mai durează: doar o lună de zile!» Dragii mei, eu nu ştiu ce vrea să spună acest mesaj divin; dar putem să aşteptăm până pe 16 -17 august, ca să vedem ce se va întâmpla. Doamne ajută, ca să fie pace şi linişte în România, dar şi în lume", a explicat Maria Ghiorghiu.

Chiar dacă femeia din Galaţi s-a ferit să spună răspicat ce s-ar putea întâmpla la jumătatea lunii vitoare, ea le-a sugerat admiratorilor, pe pagina personală de Facebook, că evenimentul ar putea fi chiar Al Treilea Război Mondial. De altfel, Maria Ghiorghiu spunea chiar zilele trecute, la ”Star Magazin”, că acest eveniment se apropie: ”Auzeam o voce cutremurătoare: «Urmează chinuri și torturi». Mi s-a spus că pe teritoriul României vor urma aceste lucruri. Nu este greu de bănuit despre cine este vorba. Jihadiștii de la ISIS se află pe teritoriul României și se află într-un bloc. Absolut. Și românii vor fi cei torturați. Dacă autoritățile își dau silința, din păcate sunt prea puțini care îi apără pe români. Am văzut că așa arată Sfântul Ilie, era viu și mâna caii de foc, iar în stânga lui s-a făcut un perete de sticlă. Aș spune că ne așteaptă un Al Treilea Război Mondial, nu numai că bate la ușile noastre, dar cred că a început deja".


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro