Mesajul îngrijorător al "gorilei" lui Iorgulescu! Ce le-a pregătit "turnătorilor"!

+3 click pentru
galerie

Un lider interlop acuzat că l-a ajutat pe fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, să sechestreze și să tortureze un bărbat, a lansat în spațiul public o amenințare cumplită pentru un presupus trădător, despre care se poate deduce că l-ar fi dat pe mâna Poliției.

Vasile Pascu (foto sus) este unul dintre liderii interlopi cu cea mai mare expansiune din ultimii ani. Ca un adevărat milionar, Pascu, zis Vasile Calu, sau Vasska, nu se ferește să facă paradă cu mașinile scumpe pe care și le achiziționează și pe costumele sale de lux, unele realizate chiar de croitorul Casei Regale. 

Viața de VIP a lui Vasile Calu a fost, însă, tulburată de Poliție în toamna anului trecut, când a fost arestat preventive alături de fratele său și alți membri ai clanului din care face parte după ce l-ar fi ajutat pe Mario Iorgulescu (foto sus) să sechestreze și să tortureze un bărbat care i-ar fi datorat bani. (foto jos)

Ca niște mafioți veritabili, aceștia și-au chinuit victim cu sânge rece și ar fi lovit-o, inclusive cu un ciocan pentru șnițele. Apoi, după ce aceasta s-a dus la Poliție, au dus-o cu forța la biroul unui mediator autorizat, unde au obligat-o să declare că își retrage plângerea. Acesta a fost arestat și eliberat ulterior de magistrați, iar la aproape un an de atunci, Vasile Pascu a lansat, fără teamă, o amenințare extrem de dură, de tip mafiot, pentru un presupus prieten care l-ar fi trădat și care i-ar fi făcut rău. În acest sens, Pascu îl anunță că răzbunarea este aproape și va fi una teribilă. “Acum deja sunt în spatele tău și, cât de curând, cu ajutorul lui Dumnezeu, am să te neorocesc. Prietenii sunt cei mai duri și perverși duşmani!”, a avertizat liderul interlop.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro