Mesajul lui Traian Băsescu pentru familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Băsescu mulțumeşte autorităților muntenegrene pentru sprijinul pentru victime, dar și celor române

Preşedintele Traian Băsescu transmite condoleanţe  familiilor victimelor accidentului din Muntenegru.

"Cu mare durere am aflat despre stingerea din viață a cetățenilor români în cumplitul accident rutier petrecut duminică în Muntenegru. Sunt alături de cei care au suferit această dureroasă pierdere și îmi exprim profunda compasiune pentru familiile victimelor tragicului accident.

"Doresc, de asemenea, să le mulțumesc autorităților din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar și autorităților române. Sincere condoleanțe famililor celor decedați! Dumnezeu să-i odihnească în pace!", se arata în mesajul preşedintelui Traian Băsescu, postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

18 români au murit după ce autocarul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, ieri. Alţi 27 de pasageri au fost răniţi.
Accidentul a avut loc imediat după ce autocarul a ieşit dintr-un tunel, a derapat pe un asfalt alunecos, a rupt balustrada de siguranţă în partea stângă a drumului şi a căzut 30-40 de metri în prăpastie. Cauza accidentului nu a fost stabilită, dar se pare că şoferul nu a adaptat viteza la acel segment de drum alunecos.facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro