Mesajul tulburător al tinerei bolnave de cancer care a fost jefuită de soț!

+2 click pentru
galerie

Tânăra diagnosticată cu leucemie căreia soţul i-a furat banii pentru tratament le-a transmis un mesaj tulburător oamenilor care au făcut donații, ca să se opereze, și tuturor celor care au sprijinit-o moral în cea mai cumplită perioadă a vieții.

Aflată de un an într-o clinică din Franța, Ramona Ghineț a ținut să împărtășească o veste incredibilă. ”Sunt foarte fericită astăzi și vreau să împart acestă fericire cu voi, prietenii mei care m-ati ajutat fiecare cu ce ati avut posibilitatea și pentru asta vă mulțumesc. Acum câteva minute am ieșit din consultație și am primit rezultatele ultimelor analize, iar rezultatele aveau să fie cea mai bună veste de până acum, și anume că nu s-au mai găsit urme de leucemie! Medicii au spus că este foarte bine, dar totusi trebuie să continuăm cu strictețe pașii până la recuperarea totală care mai poate dura câteva luni, poate chiar un an de zile. În orice caz, radiez de fericire, nu-mi vine să cred că nu mai am leucemie după atâta timp de suferință și îi mulțumesc lui Dumnezeu, medicilor și tuturor persoanelor care m-au sprijinit chiar și cu o vorbă bună. Promit să vă țin la curent cu evoluția recuperării mele. Cu drag, Ramona”, a fost mesajul tinerei.

La începutul anului, Ramona Ghineţ a decis să pună punct mariajului cu Ciprian Ghineţ, cu care are doi copii, după ce acesta i-a furat banii donaţi de mii de oameni într-un cont bancar, destinaţi intervenţiei chirurgicale din Franţa. Ulterior, Ciprian Ghineţ i-a returnat banii. La finele anului trecut, SPYNEWS a dezvăluit, în exclusivitate, că în timp ce soţia lui se afla pe masa de operaţie, "soţul grijuliu" agăţa puştoaice şi susţinea că este divorţat, în speranţa că va ajunge în patul "trufandalelor". Cu o zi înainte de operaţia de transplant de măduvă, Ciprian i-a trimis soției sale, Ramona Ghineţ - tânăra mămică diagnosticată cu leucemie, pentru care s-au mobilizat mii de oameni ca să strângă bani pentru intervenţia chirurgicală – un mesaj sinistru, în care îi spunea să îi trimită bijuteriile și telefonul, fiindcă ea oricum nu mai are mult de trăit. "Vreau să fac publică atitudinea tatălui copiilor mei, pentru că soț nu pot să-l mai numesc. În acelaşi timp, să-mi cer scuze pentru faptul că am încercat timp de 9 ani de zile să ascund un agramat şi să încerc să-mi păstrez familia. El aseară îmi trimite un mesaj pe care sunt obligată să-l postez şi sper să înțelegeți ce îmi urează înainte de internarea mea de astăzi. Eu înțeleg ce vrea să scrie ca un analfabet, suportându-l atâta timp. Printre altele îmi spune că mai am 10 zile de trăit şi să fac testament, ca să rămână banii copiilor, să-mi scot cerceii, verigheta şi telefoanele să i le trimit, pentru că el spune că nu o să reuşească transplantul. Eu sunt foarte optimistă şi îmi cer scuze că fac public cum acest analfabet îşi bate joc de limba română", a scris la momentul respectiv, pe pagina sa web, tânăra diagnosticată cu leucemie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro