ANM a anunţat! Cum va fi vremea până pe 10 martie. Ploile şi ninsorile îşi vor face simţită prezenţa

Cum va fi vremea până pe 10 martie © Arhiva

Nu mai ştim la ce să ne aşteptăm de la vremea de afară. Deşi, suntem în luna februarie, până în urmă cu o săptămână am avut parte doar de temperaturi de primăvară. Situaţia s-a schimbat brusc şi gerul a invadat România. Însă, acum meteorologii vin cu un alt anunţ. Iată cum va fi vremea până pe 10 martie.

Specialiştii au anunţat că până la începutul lunii martie, timp de patru săptămâni, vom avea parte de vreme caldă, cu temperaturi peste limita normală perioadei. Maximele vor putea ajunge până la 12 grade Celsius. Totuşi, meteorologii au transmis că vor mai fi aşteptate şi ploile, dar şi ninsorile în special în zonele de munte. 

Săptămâna 10.02.2020 – 17.02.2020

Pentru a doua şi a treia săptămână a lunii februarie valorile termice vor fi în creştere. Maximele vor fi mult peste limita normală perioadei, mai ales în nord-estul şi sud-vestul ţării.

De asemenea, cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale perioadei.

Săptămâna 17.02.2020 – 24.02.2020

Şi la sfârşitul lunii februarie temperatura aerului va fi mai ridicată decât cea normală pentru luna în care ne aflăm. Cel mai cald se va înregistra în nord-estul ţării, însă termometrele vor arată valori cu plus în toată ţara.

Săptămâna 24.02.2020 – 02.03.2020

Ultimele zile din luna februarie, dar şi primele zile din luna martie ne vor aduce soare, cer senin și temperaturi peste limita normală. Vantul nu va sufla cu putere, cât despre ploi nici nu se poate vorbi. Acestea vor lipsi cu desăvârşire din peisaj.

Săptămâna 02.03.2020 – 09.03.2020

Primele două săptămâni din prima lună de primăvară vor aduce temperaturi specifice perioadei. Gradele vor urca în termometre, razele soarelui vor fi din ce în ce mai puternice, iar precipitaţiile vor lipsi.

În general, vremea va fi bună pe tot teritoriul ţării. Se pare că gerul a trecut şi primăvara o să vină mult mai devreme.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro