ANM a emis prognoza meteo până pe 3 februarie. La ce trebuie să ne aşteptăm în zilele următoare

Meteorologii vin cu veşti bune pentru sfârşitul lunii ianuarie, dar nu şi pentru începutul lunii februarie. Total neaşteptat acestei perioade, temperaturile maxime sunt în creştere, fiind cuprinse între 6 şi 11 grade Clesius pe tot teritoriul ţării.

Temperaturile vor scădea treptat, vremea va începe să se răcească, termometrele urmând să arate chiar şi 2 grade Celsius, iar noaptea vor ajunge până la minus 9 grade.

În Banat termomemtrele nu vor arăta mai mult de 2-3 grade pe timpul zilei, iar pe timpul nopţii nu vor arăta mai mult de -6 grade.

În Crişana temperaturile vor fi apropiate de cele normale perioadei, ajungând până la 11 grade pe timpul zilei, însă în ultimele zile ale lunii ianuarie, tendinţa vremii va fi de răcire şi aşa se va păstra şi in luna viitoare, scăzând până la 6 grade.

Meteorologii anunţă că temperaturile minime acestei perioade se vor situa între -7 şi -2 grade.

Pentru zona Transilvaniei meteorologii anunţă temperaturi specifice perioadei, cu maxime de până la 10 grade, însă în februarie valorile termine scad drastic până la 3 grade.

Maramureşenii vor avea parte de vreme rece cu valori de până la -7 grade Celsius în această periaodă, maximele ajungând doar până în jurul valorii de două grade Celsius.

În Moldova temperaturile vor fi variate. Maximele pot ajunge la 11 grade, iar minimele scad până la -5 grade Celsius.

Cel mai cald în această perioadă va fi în Dobrogea, unde termometrele vor arăta şi 12 grade, însă pe timpul nopţii frigul se va instala, meteorologii anuntând scăderi de până la -5 grade.

În Muntenia şi Olteania vremea va fi asemănătoare. Maximele vor ajunge până la 11 grade, iar minimele vor coborî până la minus cinci grade

La munte vremea va fi rece, cu maxime ce vor urca până la 5 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de minus 12 grade.


 


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro