ANM a făcut anunțul. Iarna se instalează în România! Care sunt zonele vizate de ninsori, viscol și ger

ANM a făcut anunțul. Iarna se instalează în România! Care sunt zonele vizate de ninsori, viscol și ger © arhivă

Iarna ne bate la ușă din ce în ce mai puternic, așa că în următoarele zile, fenomenele meteo periculoase se vor instala în mai multe regiuni din România. ANM a făcut un anunț de ultimă oră și se pare că ninsorile, gerul și viscolul vor pune stăpânire pe mai multe județe. 

Iarna a debutat în forță pe data de 1 decembrie, când în mai multe regiuni din țară a căzut prima zăpadă. Cu toate acestea, meteorologii au avut vești bune pentru ziua de ieri și pentru cea de astăzi, dar se pare că lucrurile se schimbă cu repeziciune. 

Când vin ninsorile, în România

ANM a făcut un anunț de ultimă oră, iar fenomenele meteo periculoase se vor instala în mai multe regiuni. 

Cu iarna nu mai este de glumă, așa că trebuie să ne pregătim foarte bine pentru ceea ce urmează. Meteorologii anunță că în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile, informează meteorologii. Mai mult, local, în Maramureș, Transilvania, nordul Crișanei și al Moldovei treptat vor predomina ninsorile. De asemenea, și în zonele din sudul țării este posibil să ningă, mai informează meteorologii. 

În următoarea perioadă, vremea se va răci extrem de mult și sunt așteptate ninsori, dar și ger și viscol, în aproape toată țara, mai anunță ANM. 

În zonele de munte, stratul de zăpadă s-a instalat deja, iar în zonele submontane, temperaturile sunt și ele sub pragul de îngheț și urmează să se înregistreze fenomene meteo extreme, sub formă de lapoviță și ninsoare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro