ANM, anunț îngrijorător despre iarnă! România va fi lovită de un val de temperaturi extrem de scăzute

ANM, anunț îngrijorător despre iarnă! România va fi lovită de un val de temperaturi extrem de scăzute © arhivă

Meteorologii nu vin deloc cu vești bune pentru următoarea perioadă! Mai multe regiuni din România vor fi lovite de temperaturi extrem de scăzute, poate chiar cele mai mici din ultimii ani. 

ANM a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la starea vremii. În mai multe regiuni din România, în următoarea perioadă se vor înregistra temperaturi extrem de mici, iaar specialiștii susțin că vom avea parte de cea mai rece iarnă din ultimii ani. 

Chiar dacă suntem deja la jumătatea lunii decembrie și nu se înregistrează ninsori decât în zonele montane, meteorologii anunță că vom avea parte de zăpadă din plin. Începând cu sfârșitul acestei luni vor începe să cadă ninsori în majoritatea regiunilor din țară. 

Meteorologii mai anunță, de asemenea, că România va fi lovită de un val de temperaturi polare, începând cu luna ianuarie a anului 2020. 

Zăpadă abundentă și frig cumplit se vor înregistra îndeosebi în zonele montane, iar cele mai călduroase zone din țară vor fi cele de pe litoral și cele din sudul țării, mai informează ANM. 

Ninge sau nu de Crăciun

Meteorologii anunță că de Crăciun sunt slabe șanse să se înregistreze ninsori. Cel mai probabil, norocoșii care au ales să petreacă această sărbătoare la munte vor fi cei mai fericiți, că doar acolo vor ajunge ninsorile. 

Potrivit datelor furnizate de ANM, nici în Capitală nu va fi diferit. Bucureștenii vor avea parte de zăpadă de Revelion, însă de Crăciun nu se va întâmpla acest lucru. În zonele din sudul țării sunt așteptate ninsori abia la sfârșitul lunii ianuarie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro