ANM, anunț sumbru despre instalarea iernii! Când vor lovi temperaturile polare, în România

ANM, anunț sumbru despre instalarea iernii! Când vor lovi temperaturile polare, în România © arhivă

Una caldă, una rece! Cam așa ne lovește vremea, de la o zi la alta! Meteorologii vin, totuși, cu vești sumbre și se pare că în următoarea perioadă ne vom confrunta cu temperaturi extrem de scăzute, precum și cu viscol și ninsori, în mai multe regiuni din țară.

Meteorologii nu vin deloc cu vești bune pentru perioada următoare. Viscolul, ninsorile și gerul se vor instala în mai multe zone din România, iar în ariile montane, stratul de zăpaduă va fi unul considerabil.

Chiuar dacă iarna pare că se instalează cu greu, meteorologii anunță că sezonul rece va dura până pe 20 martie, deci trebuie să ne așteptăm la o iarnă destul de severă, marcată de temperaturi scăzute.

Când se instalează iarna, în România

Specialiștii ANM anunță că iarna își va face debutul în forță, începând cu sfârșitul lunii decembrie. De Crăciun sunt slabe șanse de ninsoare, însă de Revelion, meteorologii anunță ninsori puternice, lapoviță, dar și un ger cumplit și temperaturi de până la -10 grade Celsius. 

Zonele cel mai puțin afectate de frig și ninsori vor fi cele din sudul țării și de pe litoral, acolo unde temperaturile vor fi mai ridicate decât în celelalte regiuni din România. 

În următoarea perioadă, mai exact în următoarele zile, meteorologii anunță că temperaturile vor fi plăcute, ajungându-se chiar și la maxime de 8-9 grade Celsius. Astăzi, în Capitală au fost 9 grade Celsius, iar soarele a strălucit pe toată durata zilei. La fel se anunță și în următoarele zile, spre bucuria locuitorilor Capitalei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro