ANM anunță schimbări de ultimă oră în privința vremii! Ne lovesc temperaturile polare

ANM anunță schimbări de ultimă oră în privința vremii! Ne lovesc temperaturile polare © arhivă

Deși ANM a făcut zilele trecute un anunț prin care a transmis faptul că vom avea parte de temperaturi anormale pentru această perioadă, iar gradele din termometre vor crește de la o zi la alta, se pare că lucrurile se schimbă acum. 

Meteorologii anunță că valul de temperaturi polare este pe cale să vină cu pași repezi, în România. Frigul se va instala în următoarele zile, iar în loc să ne bucurăm de zăpadă, ANM anunță că ploile vor fi cele care se vor manifesta, în perioada următoare. 

Care vor fi cele mai călduroase zone din România

Cele mai călduroase zone din țară sunt cele din sud și litoralul, acolo unde gradele urcă puâin în termometre și ajung la maxime de până la 8-10 grade Celsius. Cu toate acestea, cerul va fi înnorat pe toată durata zilei, în următoarea perioadă. 

Și în sudul țării, temperaturile vor fi mai mari decât cele înregistrate în restul regiunilor. Se vor înregistra maxime de până la 7-8 grade Celsius, mai anunță meteorologii. 

În restul zonelor sunt așteptate precipitații sub formă de ploi și lapoviță, precum și temperaturi extrem de scăzute, așa că nu trebuie să uităm hainele groase în dulap, în caz că ieșim din casă. Mai mult, în majoritatea regiunilor din țară este cod galben de vânt, mai anunță ANM. 

Când va ninge în România

Meteorologii anunță că zăpezile își vor face simțită prezența în țară la sfârșitul lunii decembrie. În zonele montane, deja ninge de cel puțin o săptămână, iar pârtiile sunt pline de turiști. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro