ANM, avertizări sumbre! Când se instalează ninsorile și gerul, în România

+2 click pentru
galerie

ANM, avertizări sumbre! Când se instalează ninsorile și gerul, în România © arhivă

ANM a făcut un anunț de ultimă oră cu privire la fenomenele meteo severe ce urmează să se instaleze în România, în următoarea perioadă! Se pare că iarna ne bate la ușă și trebuie să fim pregătiți pentru temperaturi polare, ninsori, ger și viscol!

Se pare că iarna ne bate tot mai mult la ușă, iar în perioada următoare trebuie să ne așteptăm la fenomene meteo extreme

Specialiștii sunt de părere că iarna se va instala în România începând cu data de 2 decembrie, atunci când în mai multe regiuni din țară se vor înregistra ninsori abundente, îndeosebi în zonele montane, acolo unde se vor înregistra și temperaturi sub pragul de îngheț. 

În noaptea de 2 spre 3 decembrie se vor înregistra ninsori abundente și în zonele submontane, după cum anunță meteorologii, iar în celelalte regiuni se vor înregistra lapoviță, viscol, dar și ploi. 

Vom avea zăpadă de Crăciun și Revelion?

Meteorologii anunță că este foarte puțin probabil să avem zăpadă de Crăciun, dar de Revelion vor fi ninsori în toată țara. Cu toate acestea, în zonele de câmpie, stratul de zăpadă nu va fi unul considerabil. Fericirea le aparține celor care au ales să facă sărbătorile de iarnă la munte, căci va ninge din plin și se vor putea bucura de o atmosferă ca în povești. 

De sărbători, în Capitală nu este anunțată zăpadă. Meteorologii sunt de părere că sunt slabe șanse să ningă în noaptea de Anul Nou. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro