ANM anunță temperaturi polare în România! Iarna se anunță a fi una dintre cele mai geroase. La ce trebuie să ne așteptăm

ANM anunță temperaturi polare în România! Iarna se anunță a fi una dintre cele mai geroase. La ce trebuie să ne așteptăm © arhivă

ANM a făcut un anunț de ultimă oră! Temperaturile se schimbă radical, iar iarna 2019-2020 va fi una deosebit de geroasă, cu temperaturi ce vor coborî cu mult sub pragul de îngheț. 

Meteorologii au oferit informații de ultimă oră despre iarna ce ne bate la ușă! După săptămâni întregi de temperaturi atipice pentru această perioadă, se pare că frigul lovește din plin și trebuie să ne așteptăm la o iarnă tare grea!

Cum va fi iarna în România

În ultimele săptămâni, în România s-au înregistrat temperaturi extrem de ciudate pentru această perioadă, care depășeau 20 de grade Celsius. Cu toate acestea, începând de astăzi, temperaturile scad radical, iar în zonele montane din România ajung sub 0 grade Celsius. În toate județele se va înregistra o iarnă grea, ce urmează să se instaleze din a doua jumătate a lunii decembrie. 

Specialiștii sunt de părere că va fi una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani și ne așteaptă temperaturi extrem de scăzute, precum și ninsori abundente, ger și viscol. Cu toate acestea, începutul lunii decembrie nu va fi marcat de ninsori, ci doar de vânt puternic și foarte multe ploi, anunță ANM.

Cum este vremea astăzi, în București

În Capitală, astăzi maxima este de numai 3 grade Celsius, iar vântul suflă cu putere. În a doua jumătate a zilei este foarte posibil să cadă averse sub formă de ploi, după cum informează meteorologii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro