Anunț de la ANM. Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Anunț de la ANM. Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară © arhiva

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea valabil pentru 15 județe din țară. Avertizarea este valabilă în intervalul 05 aprilie, ora 08 - 05 aprilie, ora 21.

Cod galben de vânt, duminică, 5 aprilie

Intervalul : 05 aprilie, ora 08 - 05 aprilie, ora 21;​

  Pe parcursul zilei de duminică (5 aprilie) vântul se va intensifica treptat în Muntenia, Dobrogea, sud-vestul Moldovei, precum și în estul Olteniei, iar la rafală se vor atinge viteze cuprinse, în general, între 55 și 70 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și în celelalte regiuni, însă pe arii mai restrânse, pentru intervale mai scurte de timp și în general la viteze mai reduse.

Cod galben de vânt, luni, 6 aprilie 

Intervalul : 06 aprilie, ora 06 - 06 aprilie, ora 20;​

 În intervalul menționat, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de până la 55...60 km/h în județul Constanța și estul județului Tulcea și de 75...80 km/h în zona montană și submontană a județelor Caraș-Severin și Mehedinți.

Vor mai fi unele intensificări ale vântului cu viteze cuprinse în general între 40 și 50 km/h, în cursul nopții de duminică spre luni (5/6 aprilie), pe litoral și pe crestele montane, iar pe parcursul zilei de luni (6 aprilie) și în regiunile sudice și sud-vestice.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro