Șoferi, mare atenție! Meteorologii au emis cod galben de ceață pentru mai multe zone

Șoferi, mare atenție! Meteorologii au emis cod galben de ceață pentru mai multe zone © arhivă

Meteorologii au emis un nou cod galben de ceață valabil până la ora 10:00 în această dimineață și sunt vizate mai multe regiuni din țară.

Toamna se pare că ne bate cu pași repezi la ușă, căci diminețile nu mai sunt dimineți, dacă nu este prezentă și ceața!

În această dimineață, încă de la primele ore, meteorologii au făcut un anunț cu privire la fenomenele meteo ce se vor înregistra în următoarea oră. Potrivit meteoromania.ro, în mai multe regiuni din țară va fi ceață până la ora 10:00. 

Este cod galben de ceață până la ora 10:00, fenomen meteo ce se va înregistra în zona joasă a judeţului Bacău precum şi în judeţele Botoşani, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui, precum şi în zone din judeţele Braşov, Harghita, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Suceava. În intervalul menționat, ceața va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, mai informează meteorologii. 

Cum va fi vremea azi, în Capitală

Astăzi, în Capitală se vor înregistra maxime de până la 23-24 de grade Celsius, iar cerul va fi lipsit de nori. În următoarea perioadă, meteorologii anunță că ploile nu își vor face simțită prezența și ne vom bucura de o vreme frumoasă cel puțin încă o săptămână. Cu toate acestea, previziunile pentru iarnă nu sunt cele mai fericite. Se anunță o iarnă cu temperaturi aprige, viscol și ninsori abundente. 


facebook whatsapp twitter pinterest