Avertizări meteo de ultimă oră! Cod galben de ceață, în mai multe regiuni din România

Avertizări meteo de ultimă oră! Cod galben de ceață, în mai multe regiuni din România © arhivă

În această dimineață, meteorologii au emis un cod galben de ceață, valabil cel mult până la ora 10:00. Șoferii sunt rugați să circule cu mare atenție, căci un astfel de fenomen meteorologic este extrem de periculos. 

Meteorologii au emis cod galben de ceață pentru mai multe regiuni din țară, avertizare meteo ce este în vigoare până la ora 10:00, potrivit informațiilor oferite de meteoromania.ro. 

Mai exact, în județele Caraş-Severin, Harghita, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov se înregistrează cod galben de ceață până la ora 10:00. În intervalul menționat, ceața va reduce vizibilitatea local sub 200 m, izolat sub 50 m.

De când se răcește vremea

Chiar dacă toamna aceasta este una extrem de blândă, trebuie să luăm în calcul și momentul în care temperaturile se vor răci și vor începe ploile. Meteorologii anunță că ne vom mai bucura cel mult o săptămână de soare și temperaturi de peste 20 de grade, iar mai apoi, gradele vor scădea considerabil. 

Cel mai probabil, spun meteorologii, vremea se va răci undeva la sfârșitul lunii octombrie, atunci când sunt așteptate și ploile. Cu toate acestea, vor mai exista zile în care temperaturile vor oscila în termometre. 

Cum este vremea astăzi, în Capitală

Astăzi, în Capitală se anunță maxime de până la 24-25 de grade Celsius. Meteorologii au emis cod galben de ceață și pentru București, valabil, de asemenea, până la ora 10:00. 


facebook whatsapp twitter pinterest