Cod Galben de viscol și ceață în 6 județe

Cod Galben de viscol și ceață în 6 județe © arhiva

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, mai multe coduri galbene de visol și ceață valabile în 6 județe în orele următoare. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață mai multe coduri galbene valabile în 6 județe. Potrivit meterologilor, până la ora 09:00 s-a aflat sub avertizare cod galben zona de munte din Arges, Prahova și Dâmbovița. Aici au fost anunțate intensificări ale vântului cu rafale de 80...100km/h, dar și ninsoare viscolită slab.

Până la ora 11:00, Administrația Națională de Meteorologie anunțtă că ân zona de munte a județelor Suceava și Neamț se anunță intensificări ale vântului cu rafale de 80...100 km/h și zăpadă spulberată.

Vortexul polar se transformă dramatic

Temperaturile mult mai ridicate din această perioadă a anului sunt o consecință a transformărilor dramatice de la nivelul vortexului polar. După ce s-a confruntat cu încălzirea stratosferei, schimbările suferite de vortex vor aduce o lună decembrie ceva mai călduroasă, cu un Crăciun, cel mai probabil, fără zăpadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro