Cod Galben în Capitală și alte 18 județe

Cod Galben în Capitală și alte 18 județe © arhiva

Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineață mai multe atenționări de Cod Galben de ceață densă valabil în București și alte 18 județe. 

Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineață mai multe Coduri Galbene valabile pentru București și alte 18 județe. Până la ora 09:00 în Capitală s-a semnalat ceață, fenomen ce a determinat scăderea vizibilității sub 200 de m. Ceața a persistat în mai multe localități din județele: Călărași, Ialomița, Arges, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmbovița și Teleorman. 

Potrivit ANM, până la ora 10:00 se află în continuare sub avertizare de Cod Galben de ceață densă, burnițpp sau ploaie, mai multe localitătăți din județele: Bacău, Botoșani, Suceava, Galați, Neamț, Vrancea, Iași, Vaslui, dar și zona continentală a județelor Constanța și Tulcea. 

Mai multe localități din Sibiu și Caraș-Severin se află sub atenționarea de vânt ce va atinge la rafală 60-70 km/h 

Vortexul polar se transformă dramatic

Temperaturile mult mai ridicate din această perioadă a anului sunt o consecință a transformărilor dramatice de la nivelul vortexului polar. După ce s-a confruntat cu încălzirea stratosferei, schimbările suferite de vortex vor aduce o lună decembrie ceva mai călduroasă, cu un Crăciun, cel mai probabil, fără zăpadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro