Iarna se întoarce în România! Ninsorile vor ajunge și în Capitală

Iarna se întoarce în România! Ninsorile vor ajunge și în Capitală © Arhivă

Vești surprinzătoare pentru români! Iarna pare să nu se fi terminat, drept pentru care masa de aer rece care se va instala din nou pe teritorul țării noastre, în următoarele zile.

Weekend-ul acesta, românii vor avea parte din nou de ninsoare. Vremea se va schimba considerabil, astfel că temperaturile scăzute le vor înlocui în scurt timp pe cele ridicate, de primăvară.

În curând, pe teritoriul României vor apărea din nou precipitațiile, mai exact sâmbătă sâmbătă după amiază, noapte, în zonele de nord, centru, în nord-est.

''Într-adevăr, în acest weekend ne aşteptăm la o schimbare semnificativă în aspectul vremii, pornind de la aceste zile de primăvară, cu temperaturi ridicate şi vreme frumoasă în toată ţara. De sâmbătă seara şi parcursul zilei de duminică, un sistem frontal va traversa teritoriul ţării noastre şi va determina o răcire semnificativă a vremii, dar şi apariţia precipitaţiilor. Ele vor fi sâmbătă după amiază, noapte, în nord, centru, în nord-est”, a declarat Alina Şerban, meteorolog ANM, potrivit Antena 3.

În continuare, meterologul a anunțat că inițial precipitațiile se vor manifesta sub formă de ploaie, însă după aceea se vor transforma rapid în lapoviţă şi ninsoare.

„La început, sub formă de ploaie, dar cu transformare rapidă în lapoviţă şi ninsoare. La început vor apărea ninsorile în zonele montane, apoi în Transilvania, iar de duminică noapte în partea sudică a teritoriului, inclusiv în zona Capitalei, unde la început vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, dar cu transformare în ninsoare'', a mai spus Alina Şerban, meteorolog ANM, pentru aceeași sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro