Meteorologii vin cu vești bune pentru a două săptămână a lunii martie. La ce să ne așteptăm

Cum va fi vremea în cea de-a doua săptămână a lunii martie © Arhiva

Oficial a venit primăvara! Din punct de vedere calendaristic a început primăvară, dar și termometrele arată acest lucru. Meteorlogii vin cu vești bune pentru a doua săptămână a lunii martie. Mult soare, temperaturi peste limita perioadei, dar, din păcate, și ploile își vor face simțită prezența.

În următoarele zile, vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor țării, însă în unele zone vor predomina ploile. Valorile diurne vor fi apropiate de cele normale perioadei în care ne aflăm. Cerul va fi mai înnorat în partea de sud-vest, centru și nord-est, acolo unde ploile își vor face simțită prezența. Local, ploile vor fi însoțite de descărcări electrice, grindină, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări doar în zonele montane. Izolat se va semnala și ceață.

Însă, în partea de sud-est a țării termometrele vor arăta temperaturi mult peste limita normală a perioadei.

În cea de-a două săptămână a lunii martie, maximele vor ajunge până la 20 de grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 6-7 grade Celsius.  

În zona montană  vom avea parte de precipitații mixte, dar și ninsori. Se vor înregistra cantităţi de apă de peste 15-25 l/mp. Termometrele vor arăta o maximă de 5-6 grade Celsius.

Și în Capitală vremea va fi frumoasă. deși valorile termice vor fi în scădere față de zilele trecute. Maxime perioadei va fi de 16 grade, iar minima va coborî până a 6 grade.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro