Primăvara revine cu forțe proaspete. De când vom avea parte de vreme mult mai călduroasă

Primăvara revine cu forțe proaspete © Arhiva

Iarna ne-a luat prin surprindere la sfârșitul lunii martie și a adus temperaturi scăzute, coduri galbene și portocalii, chiar și zăpadă. Însă, se pare că primăvara își reintră în drepturi.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vremea începe să se încălzească, termometrele vor arată mai multe grade, iar soarele își va face ușor apariția.

Începând cu data de 26 martie, vremea se îndreaptă și putem începe să ne bucurăm de temperaturi specifice perioadei în care ne aflăm.

 De joi temperaturile ajung până la 16 grade și continuă să crească timp de trei zile, însă vântul ne va mai face ceva probleme, dar nu în toată țăra.  În zonele de munte și în județele Carș-Severin, mehedinți, Hunedoara și Gorj vor fi rafale ale vântului de 80-110 km/h.

Chiar și așa, cerul va fi variabil, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade, iar cele minime se vor situa între -5 grade în estul Transilvaniei şi 6 grade pe litoral.

În ultima zi din săptămână tendința de încălzire a vremii va continua, astfel că maximele zilei de vineri vor ajunge până la 19 grade Celsius. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab și moderat, iar minima zilei nu va scădea sub 6 grade. La orele dimineții este posibil, ca izolat, să se formeze ceață și brumă.

Și prima zi de weekend aduce vreme bună. Termometrele vor arăta o maximă de 18 grade și o minima de 7 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul, estul şi centrul ţării, iar vântul va sufla doar în regiunile montane.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro