Prognoza meteo 1 decembrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Arad sau Constanța

Prognoza meteo 1 decembrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Arad sau Constanța © Arhiva

De Ziua Națională a României vom avea parte de o vreme foarte plăcută, cu temperaturi mai ridicate de cât normalul perioadei. Maximele se vor situa în jurul valorilor de 8, 10 grade, însă cerul va fi înnorat în majoritatea zonelor din țara noastră.

Vremea în București

Meteorologii au vești destul de bune pentru bucureșteni, duminică, 1 decembrie. Deși vremea va fi capricioasă, maximele zilei vor fi de 8,9 grade, însă soarele va fi absent de pe cer. Va fi destul de înnorat, dar sunt șanse foarte mici de ploaie, scrie Accuweather.com.

Vremea în Iași

Cerul va fi parțial însorit la Iași, iar maxima zilei nu va depăși 2 grade. Noaptea vor fi valori negative, respectiv -1 grad sau - 2 grade. Din fericire, sunt șanse mici să plouă, astfel că sunt vești bune pentru cei care au plănuit activități în aer liber.

Vremea în Arad

La Arad maxima zilei va fi de 4 grade, înregistrate la orele prânzului, ia minima va fi de -2 grade, însă soarele va fi prezent pe cer pe tot parcursul zilei.

Vremea în Constanța

La malul mării temperaturile vor fi ceva mai prietenoase, iar la prânz se va înregistra maxima zilei, de respectiv 5 grade. Noaptea va fi doar un grad, cu șanse destul de mari de ploaie.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro