Prognoza meteo, 11 februarie. Cum va fi vremea în Bucureşti, Constanţa, Cluj sau Iaşi

Prognoza meteo, 11 februarie © Arhiva

Meteorologii vin cu veşti bune pentru ziua de marţi. Vremea continuă să se încălzească, maximele atingând valori de 11 grade în unele zone ale ţării, iar pe timpul nopţii, minima va coborî până la minus un grad. Precipitaţiile nu vor lipsi, va ploua slab, iar vântul va sufla slab şi moderat, însă, trebuie să avem în vedere că în mai multe judeţe din ţară încă este valabil codul portocaliu de vânt.

Vântul se va intensifica treptat, rafalele vor ajunge până la 45-50 km/h, iar în orele serii vor depăşi 55 de kilometri pe oră.

Vremea în Bucureşti

Cei din Capitală vor avea parte marţi de un cer variabil, cu înnorări doar pe parcursul nopţii. Însă, nu ieşiţi din casă fără umbrelă, probabilitatea de a avea parte de câteva episoade ploioase depăşeşte pragul de 60%. Vântul va sufla slab şi moderat pe tot parcursul zilei.

Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar minima va ajunge până la 2 grade Celsius.

Vremea în Iaşi

Nici ieşenii nu trebuie să uite umbrela acasă, căci sunt şase de 65% să aibă parte de două episoade ploiase, dar de scurtă durată. Şi aici vântul va sufla slab şi moderat, iar cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei. Însă, maxima zilei va urca până la 11 grade Celsius, iar minima va atinge pragul de zero grade.

Vremea în Cluj

Şi în centrul ţării ploile îşi vor face apariţia. Ziua de marţi aducând precipitaţii în majoritatea zonelor din ţară. Soarele nu îşi va face apariţia pe cerul clujenilor, iar vântul va sufla cu intensificări de până la 30 de kilometri pe oră. Probabilitatea apariţiei ploilor este de 66%. Maxima va atinge 8 grade, iar minima se va situa în jurul pragului de zero grade.

Vremea în Constanţa

La malul mării vremea se anunţă destul de bună pentru această perioadă, însă şi aici probabilitatea de a ploua este de 64 %. Vântul va sufla slab şi moderat, făcând să resimţim cu 2 grade mai puţin decât arată termometrele. Maxima zilei va ajunge până la 9 grade Celsius, iar minima va coborî până la trei grade.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro